Personvernregler

Formålet med å samle inn data

Formålet med innsamling av persondata i foreningen er å holde et register over våre medlemmer. Vi registrerer også en liten mengde data på de som abonnerer på nyhetsbrevet vårt. Dette er et separat system.

Hva vi samler vi inn og hvordan det blir benyttet

Vi bruker opplysningene til å holde oversikt over våre medlemmer, og for å kontakte medlemmene.

Medlemsregister: Vi registrerer fullt navn, epost, mobilnummer, hvilke år du har vært betalende medlem, eventuelt kundenummer hos Scooter Center Køln (for rabatterte kjøp), t-skjortestørrelse (beregningsgrunnlag for kjøp til lager) og registrering i vår SMS-tjeneste.

Nyhetsbrev: For å kunne motta vårt nyhetsbrev registrerer vi epost, navn og mobilnummer. Vi benytter tjenesten MailChimp ved slike utsendelser.

E-post: Vi sender av og til e-post til nåværende og tidligere medlemmer. Dette benyttes hovedsakelig for invitasjon til årsmøte, årskontingent og julebord.

SMS: Vi benytter Pixie.se. Her registreres fullt navn, mobilnummer og gruppetilhørighet (siste år som registrert medlem).

Medlemsliste. Vi publiserer full navn på alle betalende medlemmer på våre nettsider.

Deler dere opplysningene mine?

Liste over betalende medlemmer vises på nettsidene.  Vi publiserer også hvem som har meldt seg på aktiviteter som krever påmelding.

Øvrig data blir ikke bevisst delt med andre.

Kan jeg se opplysningene mine?

Vi gir medlemmene tilgang til alle data og du har innsyn i det vi registrerer på deg. Det aller meste kan du også vedlikeholde og endre på selv. Abonnenter på nyhetsbrev vil kunne logge seg inn å se sine opplysninger i Mailchimp tjenesten. Detaljer finnes nederst i alle våre nyhetsbrev.

Hvor lenge lagres opplysningene?

Så lenge du er medlem så må vi ha nødvendig kontaktdata.

Om medlemskapet avsluttes, eller du tar en kort eller lengre pause, vil data ligge passive i datasystemet. Vi kan benytte oss av dette for å i en mindre grad informere om aktiviteter, eller inviteres til å gjenoppta medlemskapet.

Om nyhetsbrev avsluttes, så lagres kun din epost for at vi ikke skal kontakte deg. Du kan selv endre status og melde deg på nyhetsbrevet igjen, ved en senere anledning.

Informasjonen blir lagret i vårt datasystem.

Behandlingsansvarlige i klubben er Ronny Jørgensen (webmaster@restless.no)