Rockers vs Mods

Rockers vs Mods, Oslo 4. mai 2013

Restless kommer med mer info for vår deltakelse. Vi har ingen rolle i selve arrangementet utover å delta. Se ellers treffets sider på Facebook for siste nytt.

Mods og Rockers møtes på sine respektive møtesteder kl 15.00: Aleksander Kiellands plass for Mods, Ryes på Olaf Ryes plass for Rockers. Vi kjører samlet til Eventyrbrua for felles oppmøte der kl 1700. Mods på vestsiden av brua, Rockers på østsida av brua. Felleskjøring derfra til Youngstorget. Sosialt samkvem på Ryes på Grunerløkka fra kl 20.

Vi gjenopplever fjoråret mens vi venter, ingen tvil om hvem som vant..: YouTube. Behørig dekket i Aftenposten.

Dresscode for Mods: Italiensk dress eller Fred Perry skjorte, spisse sko, parkas og tynne skinnhansker. Parkasen skal ha en mengde pathces og treffmerker, solbrillene må ha ekte glass og for all del ikke koste under tusenlappen. At man kke har råd til kaffe etterpå for bare være. Jernet kommer helst fra et italiensk bol…

Dresscode for Rockers:
Caferacere av alle merker er velkommen. Chopperen kan du la stå i garasjen. Skinn,jeans og halvhjelm er riktig kjøreutstyr. Ingen goretex,refleksvest,helhje lm eller kamuflasje.

Mer info senere. Hold av datoen. Vi ses. 

Legg igjen en kommentar