Årsmøte og FEST, lørdag 19. mars

Det er vår, snart scootersesong og tid for årsmøte. Dette avholdes hos GSF, lørdag 19. mars kl 18:00. Innkalling ble sendt 13. mars til fjorårets betalende medlemmer. Påmelding og kart her

Innkalling, forslag til kjøreliste og møtereferat kan ses og lastes ned her.

Så snart det formelle er unnagjort går vi over i festmodus. Vi har jo endel fester til gode nå, og gleder oss til å igjen kunne samles i lystig lag.

Styret har gått helt i konk etter to år med pandemi. To julebord som gått i vasken satte oss enn mer tilbake. Med dette som bakgrunn beklager vi mange ganger denne forsinkete og korte innkallelse. Styret vil herved invitere alle medlemmer av Restless SC til årsmøte den 19. mars med start kl 18. Sted kjenner vi fra siste julebord: Gamlebyen Sport og Fritid – G.S.F.

Alto har lovt å holde kranene åpne før oss denne kveld frem til kl 01:00. Etter årsmøte serveres noe vi fått jakta ned i forkant og bruker baren for alt hva den er verdt. Ønsker dere å invitere venner så er det fult mulig men det må registreres i forkant. Meld deg selv og antall du ønsker ha med. Selskapet ditt er velkommen å feire 2022 med oss fra kl 21:00. Trenger du bilparkering, spør så kanskje vi kan løse det..

Sakslista er sendt ut til nåværende medlemmer på mail. Har du noe du vil ta opp så send inn det så snart som mulig til styret@restless.no.