Alternativt Klokkerun – Singleride

Det blir dessverre ikke et organisert Klokkerun denne våren. Som klubb er aktiviteten derfor å anse som kansellert. Vi tar ingen sjanser mens virus herjer.

Vi oppfordrer derimot alle som likevel velger å ta seg en scootertur i det fine vårværet på det avtalte tidspunkt til å dokumentere dette. Ta et bilde og del det på instagram og/eller på Facebook merket #2020Klokkerun (gjerne også #2020lonerider og #restless).

Blinkskudd vil bli premiert på julebordet.

Singleride i felleskap på en måte. Alene sammen.

#2020Klokkerun

Se også Facebook:

Grunnet utviklingen av Covid-19 har styret i Restless og Vespa Club Norge gemensam besluttet å kansellere Klokkerun 1.0 2020. Det blir feil å invitere til samling da verden ser ut som den gjør. I steden oppfordrer vi friske folk til å gjennomføre sitt eget Klokkerun.

Reglene er enkle,
Søndag 29/3 gjør du som du skulle gjort ellers, start opp scooteren og ta deg en tur. Kanskje Frognerseteren blir målet… eller ikke. Du velger selv hvor du vil dra. Knips et bilde og last det opp her på Restless sin siden og gjerne også på Vespa Club Norge https://www.facebook.com/groups/631447563688856/

. Viktig at du tagger det med
#2020klokkerun
Med det har du sikkret deg årets merke for Klokkerun. Utdeling av disse skjer når tiden er kommen.
Så det er ingen anledning å ligge på latsiden, hvis du ikke må. Gjør scoot ferdig og kom deg ut. Vi ses på søndag, uansett om du er på scoot eller i karantene, via webben.

Stay safe!