Sesongavslutningen: Klokkerun i nydelig høstvær

“Løv” was in the air – men veien var stort sett bar og tørr. Men friskt var det! Takk alle sammen for en fin avslutning på sesongen.
Sola skinte så godt at varmen nesten kom tilbake i kroppene våre når vi nådde Frognerseteren. Vi fikk vel regna oss opp til ca 30 scootere med god hjelp fra Old Boys. Foruten lit kjefting fra kokken for parkering var stemningen god og samtlige glad og blid. Nydelig tur, vær og venner ❤️

I samlet flokk kjørte vi den faste ruten, fra Alexander Kiellands plass, via Bislett (2 runder i rundkjøringen), opp Bogstadveien, over Majorstua og Vindern før Frognerseteren endelig lå der badet i sol og knallblå himmel. Underveis god stemning blant tilskuere og turgåere, inkludert de obligatoriske mann med hatt og følsom nese, irritert fyr med finger i øret og massevis av smilene fjes. 

Nå kommer den kjedelige årstiden for glade scooterister – men ikke fortvil. Om drøyt en måned avholder vi  julebord for Restless sine medlemmer. Du har lagt inn 6. desember i kalenderen? Er du ikke medlem ennå sier du? Ja, så ta og meld deg inn da! Info finner du her på nettsiden vår. Der finner du og salg av fotografiene fra utstillinga om du vil du sikre deg et eksemplar. 

Dato for årsmøte blir 26. februar. Mer info om sted og tid kommer etter hvert. Med det ønsker styret alle en fortsatt koselig kveld og igjen, takk for godt oppmøte. ❤️?

Fritt sakset fra Presidentens tekst og bilder på Facebook. Fremhevet bilde tatt av Graeme F.