Årsberetning for 2018

Skrevet/samlet til årsmøtet 6. mars 2019

Totalt 69 betalende medlemmer + 4 styremedlemmer

1-3 februar Scooterist Meltdown Kalkar (Peppe)

Året startet med at noen rastløse venner dro til Meltdown i Tyskland og det sies at det som skjer i Kalkar, stanner i Kalkar.

25 mars Klokkerun. Scooterpremiere (Peppe)

Tradisjonen tro gjennomførtes og turen gikk som vanlig til Frognerseteren. Sola skinte og snøen låg hvit på alle kanter utenom just i kjørebanen. Ca 15 deltaker møtte opp.

1-3 juni Classic Scooter Run 20-års jubileum  (Stein Øverland)

For noen år siden arrangerte vi treff på Frognerseteren, og da det var vårt tur igjen, og attpåtil 20-års jubileum for Classic Scooter Run, var saken klar; treffet skulle arrangeres samme sted en gang til.

Vi begynner å få litt erfaring med dette å arrangere treff Restless-style, og vi har  et godt knippe folk i klubben som gang på gang stiller opp med sine beste sider og sine beste kontakter. Slikt blir det en heidundranes flott dugnad ut av, og slik ble det også denne gangen, bare enda litt bedre enn sist gang.

Forberedelsene gikk på skinner og mange tok igjen på seg kjente oppgaver som de hadde hatt ved tidligere treff. I tillegg kom det også nye krefter inn, og det var en stor arrangements gjeng som finjusterte alle detaljer og også fant fram noen nye elementer som skulle ta treffet til nye høyder.

Treffhelgen ble jo heldigvis bedre enn vi kunne tillate oss å håpe på.

Over 220 scootere på rideout, smekkfullt teltområde til tross for at halvparten av deltakerne bodde på hotell, Europas varmeste by akkurat denne helgen, himmelsk mat, eget Restless-øl, dyno, band som trivdes med å opptre for oss, og som alle kvitterte med meget minneverdige konserter, gjensyn med folk man ikke har sett på en stund og en finfin intro til hva vi holder på med og er for våre nye scootervenner.

Så, har sagt det før, sier det igjen;

Det er så knallfint å være en del av dette scootermiljøet! 

27-29 juli Bolaget Run, Karlskoga (Peppe)

Noen få tok seg turen over grensa og representerte Restless ved Skoghalls Scooter punx sitt årlige arrangement, Bolaget Run. Kunsten at besøke 7 systembolag i 5 kommuner i løbet av en dag.

En tur på 13 mil som var lagt opp i nydelig og variert landskap med det beste lunsjstopp en kan tenke seg.  Anbefales!

31 aug- 2 sept Vestlands Run (Ann Kristin)

Et herlig treff og en fantastisk rideout på de beste veier noensinne, i majestetisk natur! Det gikk fort i svingene. 

14-15 sept In the city scooter mayhem (Bent Ove Bitnes)

Det stroppes og stables. PK-mafian fra Ås gjør seg klare til Gøteborg Mayhem.                                                                            

28-30. sept Oslo Dyno n´ Run (Larsen)

Var en løs plan som utviklet seg under sommertreffet.  Et antall viste interesse for litt hardc dynotesting av sine maskiner med alle sensors kobla inn ikke bare topspeed og maxpower. Og da selveste söta bror dessuten ville komme over kjølen så utviklet prosjektet seg fra kakelotteri og loppemarked til full blown weekender med eksos gummi gourmetmat på grillen ( må huske si ifra tilerik det skal være bokkøl i pølsevannet ) gla’skruing og festmusikk på musikkanlegget. Og sånn holdt vi på fra fre ettermiddags og hele lørdagen . Søndag var det igjen tid for det tradisjonsrike safarirebusløpet til oslolosen . Nytt av året var den unike mulighet vi fikk til å scootere underground ned i lokomotivstillverket til statbanene under Vålerenga.  Turen med tjuefem scoots ned og opp den trange gruvetunnelen til hallen , full av støv og huller var priceless. Håper noen lærte seg noen nye snarveier i byen. Og takk til Victor skjønner poenget med at det er lettere å be om a få forlatelse enn tillatelse . Folka som gjorde eventyret mulig var : Morten på Oslo Scooter, GT-Rolf, Erik, Graeme, lallacarlsen , fraank , bokken-lassen og megselv. Og vi har til intensjon om gjennomføring av suksessen igjen til høsten.

19. okt Barhæng med Restless (Peppe)

Endelig fikk vi til et barhæng med likesinnede. Startet med mat og drikke på Smeltverket for å siden bli hengende på Ingenstes. Noen gikk videre andre gikk hjem. Hva som skjedde forblir mellom de som var der.

28. okt Klokkerun 2.0: Officiell avslutning för scootersesong 2018 (Peppe)

Minusgraderna bet i både kind och fingrar men det var inget som kunde lägga sorti på det gänget här. Ett tjugotal entusiastiska scooterister körde den dryga milen från Alexander Kjellands plass och upp 425moh till Frognerseteren. På uteserveringen värmde vi fingrarna på varm choklad innan turen gikk ned mot sentrum og hjem igen. Härlig dag med fina folk.

8. desember Julebord (Ronny)

Årets julebord en knallsuksess! Tradisjonen tro! Restless gir tilbake, og årets julebord ble samtidig en takk for hjelpen til alle som bidro på CSR i sommer.

Takk alle 29 scooter-venner som også i år fant veien til Kolonihagen.

Takk til President Peppe og alle frivillige.

Stor takk til kjøkkensjefen Erik, deilig ribbe med alt som hører med, og en overraskende dessert. Slikt blir det satt pris på.

Gratulerer til årets 3 prisvinnere; Erik, Ann Kristin, og Jostein.

Takk til DJ Notevarp som fylte lokalet med alle de rette tonen, som fikk selv undertegnede til å svinge seg i dansen. Det skal mye til.. Takk for god stemning, hyggelige folk, samtaler, gratis øl, mimring og alle planene for neste sesong. Og takk for dansen!/Ronny Jørgensen

Onsdagsmøter gjennom året:

Årsmøtet bestemte at onsdagsmøtene heretter starter kl 18, samtidig som det ble gitt ønske om flere turer. Og turer ble det! Turer som utmerket seg var synkronsvømming i regnvær, Vestkantsrun på østkanten, en forvirrende gråværstur på Bygdøy der ingen visste hvor vi var eller hvor vi var på vei  samt “isbading” den 10 okt, den aller siste av badeturer for 2018