Ekstra tur / mini rideout 31.10.10

Hvem sa at sesongen for scootere var over ? Mange. Ikke alle i Restless var enig i det.

Forslag om ekstraturen kom fra Magnus som hadde lyst å lufte scooteren på søndag. Værmelding var bra. Alle i klubben ble invitert, men mange kom sikkert ikke siden de hadde allerede parkert scooteren for vinteren! Ved oppmøte på Isabella’s i knall sol og 8 grader kom 5 scootere; Magnus, Victor, Anders, Roman og undertegnede.

Turen startet med en befaring på branntomtet på Torshov. Vi kom ikke inn siden hele området var avsperret, men fra sidegaten var det en lettelse å se mange scooter parkert utenfor. I følge naboer hadde Brannvesenet klart å rede ut scooterene mens huset brant

http://dittoslo.no/nyheter/verkstedet-gikk-opp-i-royk-1.5760383

I mars kjørte vi Klokkerun for å markere overgang til sommeren. Vi bestemt oss derfor å dra opp ditt igjen for å markere overgang til vinteren. Turen gikk veldig tregt oppover (pga mye trafikk), og da vi kom opp var det ikke lenger sol over Frognerseteren. Det ble raskt bestemt at her kunne vi ikke være.., særlig når det var sol på resten av byen. Da dro vi heller ned til Sjøflyhavna – der var det fin stemning og sol.

Avslutning på turen var kaffe på Grunnerløkka før solen gikk ned En perfekt avslutning for sesongen 2010 ! Eller er sesongen virkelig over?? Takk til alle som deltok. Se bilder.

PS! Victor foreslår at neste tur må bli til Frognerseteren 01.01.11 for å spise is ! Hvem blir med??

Graeme

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.