Classic Scooter Run 14-16. juni 2019 på Dagali (Geilo)

Da er det klart at neste års Classic Scooter Run 20 blir arrangert på Dagali, 3 mil sør for Geilo med Classic Scooters Club Bergen som arrangør.

Treffet arrangeres i weekenden 14. til 16. JUNI ! Vi gjentar dermed suksessen fra 2015, hvor 80 scooterister fra store deler av Sør-Norge var representert i tillegg til noen «ensomme ryttere» fra Sverige og Østerrike ! Dagali Hotell er allerede booket inn som overnattingsted. I tillegg disponerer vi hotellets hytte- og campingplass. Vi tar også sikte på å benytte oss av Dølahallen, like ved hotellet. En del aktiviteter blir det også plass til. Vi håper vi kan få benytte den nedlagte flystripen på Dagali til scooterkjøring. Ellers blir det felleskjøring om lørdagen på dertil egnede «scooterveier» – enten på grus eller asfalt.

Foreløpig er neste års scootertreff i støpeskjeen, og vi kommer derfor tilbake med flere detaljer i tiden fremover. Nå er det bare å markere weekenden 14. til 16. juni 2019 i almanakken – for ingen ekte scooterister vil gå glipp av et hyggelig og sosialt scootertreff i tusen meters høyde?