Personvernregler

Formålet med å samle inn data

Formålet med innsamling av persondata i foreningen er å holde et register over våre medlemmer. Vi registrerer også en liten mengde data på de som abonnerer på nyhetsbrevet vårt. Dette er et separat system.

Hva samler vi inn?

Medlemsregister: Vi registrerer fullt navn, epost, mobilnummer, hvilke år du har vært betalende medlem, eventuelt kundenummer hos Scooter Center Køln (for rabatterte kjøp), t-skjortestørrelse (beregningsgrunnlag for kjøp til lager) og registrering i vår SMS-tjeneste.

Nyhetsbrev: For å kun være med på vårt nyhetsbrev registrerer vi epost, navn og mobilnummer. Dette er informasjon vi bruker til å kartlegge hvilke bedrifter som ikke er medlemmer, men som vi kan henvende oss til med informasjon om medlemskap i foreningen. Privatpersoner vil vi kontakte med informasjon om støttemedlemskap.

SMS: Vi benytter Pixie.se. Her registreres fullt navn, mobilnummer og gruppetilhørighet (siste år som registrert medlem).

Det er disse dataene du gir samtykke til at vi registrerer.

Hva brukes opplysningene til?

Vi bruker opplysningene til å holde oversikt over våre medlemmer, og for å kontakte medlemmene.

Deler dere opplysningene mine?

Liste over betalende medlemmer vises på nettsidene.  Vi publiserer også hvem som har meldt seg på aktiviteter som krever påmelding.

Data blir ikke bevisst delt med andre.

Kan jeg se opplysningene mine?

Vi gir medlemmene tilgang til alle data og du har innsyn i det vi registrerer på deg. Det aller meste kan du også vedlikeholde og endre på selv. Abonnenter på nyhetsbrev vil kunne logge seg inn å se sine opplysninger i Mailchimp tjenesten. Detaljer finnes nederst i alle våre nyhetsbrev.

Hvor lenge lagres opplysningene?

Så lenge du er medlem så må vi ha nødvendig kontaktdata.

Om medlemskapet avsluttes, eller du tar en kort eller lengre pause, vil data ligge passive i datasystemet. Vi kan benytte oss av dette for å i en mindre grad informere om aktiviteter, eller inviteres til å gjenoppta medlemskapet.

Om nyhetsbrev avsluttes, så lagres kun din epost for at vi ikke skal kontakte deg. Du kan selv endre status og melde deg på nyhetsbrevet igjen, ved en senere anledning.

Informasjonen blir lagret i vårt datasystem.

Behandlingsansvarlige i klubben er Ronny Jørgensen (webmaster@restless.no)