Hvor mange blir vi i år – og hvor er resten?

De senere år har Restless hatt et fall i medlemsmassen. Noen trofaste har blitt borte, mens noen nye har kommet til. Listen over potensielle medlemmer, nåværende og tidligere teller over 80 scooterister. I 2012 var vi 53 medlemmer, 2013 talte 51 og i skrivende stund er 2014 er vi 45 betalende medlemmer. Vi håper gamle og nye vil bli med oss nok ett år.

Denne sesongen har vi laget en spennende kjøreliste, som er sendt medlemmene per epost. Vi bruker også vår sms-tjeneste mer aktivt, med påminnelser kort tid i forveien for en aktivitet. Denne varslingen er hittil sendt til ikke-medlemmer også, i håp om å friste til deltakelse og videre engasjement. Fra 1. mai vil kun betalende medlemmer bli informert per SMS.

Vi oppdaterer vår medlemsliste på disse sidene ukentlig. Dersom du tror du er medlem, men ikke finner ditt navn: Ta kontakt. Enda ikke betalt årets kontingent – les mer her – og støtt opp om Norges største og beste scooterklubb. Vi jobber ellers med å få på plass medlemskort og har allerede flere medlemsfordeler på trappene.  Scoot on!