Smakfullt julebord

Da var Restless’ tradisjonsrike julebord avholdt. 24 artige scooterister var lørdag samlet i et gammelt rørleggerlokale på Torshov. Det var det perfekte festlokale, og drømmer og visjoner for alternativ bruk av stedet som klubb-/mekkelokale ble mer spennende ettersom tiden gikk og godt drikke ble konsumert. Ifølge invitasjonen skulle vi starte kl 18, men i kjent Restless stil var gjestene først samlet rundt bordet kl 20. Årets julemiddag var laget og tilrettelagt av klubbmedlem Erik, og ryktene var sanne – maten var helt fortreffelig! Ribba forsvant i full fart. Så ventet premiering av årets prisvinnere:

  • Årets lengstfarende, aka “gnagsår i rumpe tur”: Team Bamako
  • Årets Rookie: Ylva
  • Årets regissør: Tore (så klart!)
  • Årets Mod: Roman
  • Årets breakdown: Magnus Kihlman (så klart…)

Derpå fulgte filmen av ovennevnte mesterregissør fra sommerens Classic Scooter Run. Han fortjente prisen i år au, etter å ha klippet fem timer råfilm ned til kveldens “main event”. Gode minner, folk satt som klistret til skjermen i nesten tre kvarter. Ingen som plutselig måtte i baren eller no’…

Ifølge rulleteksten var dette Tores siste treffilm, og han ser frem til tur og treff uten kamera. Vi takker for flotte filmminner som heldigvis lever videre på YouTube.

Så da håper vi andre vil ta opp stafettpinnen, julebordet blir ikke det samme uten film.

Legg igjen en kommentar