CSR 14 – Restless på tur til Kristiansand

Vi utvider påmeldingsfristen!

I år står Classic Scooter Run på programmet igjen. Denne gangen går turen sørover, til Kristiansand og The Rivals Scooter Club, andre helg i august – 10-12. august. Vi legger inn en ekstra dag til transportetappen.

For at vi skal kunne legge de siste planene og bestille hotell ber vi om din påmelding snarest og innen 21. mai. Spørsmål kan rettes til styret. Din påmelding gjelder altså kjøreturen ned til treffet, mens påmelding til CSR2012 gjøres til Rivals.

 

Tradisjonen tro deltar selvsagt Restless, og vi legger opp til en felleskjøring, Restless på tur, nedover. Opplegget er ikke ferdigspikret, men vi satser på småveier, og overnatting på turen ned i Langesund. Vi “selger” altså felleskjøring med overnatting (forhåpentligvis på hotell) i Langesund, fellesmiddag og følgebil. Vi håper mange av våre medlemmer vil kjøre sammen. Noen vil sikkert velge racing-giret og peise på E-18 i 5 timer, mens turen ned er halve turen for oss andre.

 

Er du av typen som må vite hvem som er påmeldt før du gjør tilsvarende – følg påmeldingslenken og trykk på den grå boksen med tallet på antall påmeldte i.

 

Legg igjen en kommentar