MC-messen 2011

Motorsykkelimportørenes Forening og Norges Varemesse har gleden av å invitere deg til MC messen 11. – 13. mars 2011.

 

Infoen under er sakset fra info for utstillere, men duger vel som «teaser» for besøkende også…:

Messen skal «krydres» med objekter som tidligere ikke har vært vist i utstillersammenheng. Samtidig vil vi sette av en hel hall til aktiviteter. Her skal store som små få prøvekjøre sykler samt la seg inspirere av spektakulære show.

MC messen har vokst og vokst jevnt og trutt. 2009 var den største noensinne – med Gatebil som parallellmesse i hall E.

Med 124 utstillere fordelt på over 16.000 m2 fikk de virkelig vist publikum alt som finnes på det norske markedet. 27.014 besøkte messen denne helgen.

Årets planleggingen av MC-messen 2011 er godt i gang. Nytt av i år er at det i stor grad skal fokuseres på aktiviteter for publikum. Med aktiviteter menes utstillinger av showobjekter som ikke har vært vist tidligere i messesammenheng og fysiske aktiviteter som publikum kan prøve.

Konkret går dette ut på at det skal settes av områder i hallene hvor det etableres egne utstillingsområder for showsykler. Fellesnevneren for de sykler som blir stilt ut er at de skal være sensasjonelle på en eller annen måte.

Samtidig er det satt av en hall til aktiviteter hvor det skal være oppvisning. En samarbeidspartner som skal lage bane for prøvekjøring av MC i hallen blir med. Her skal publikum få merke at de er på en MC messe både med tanke på lukt og lyd.

Som tidligere er Motorsykkel Importørenes Forening (MCF) med som samarbeidspartner.

Legg igjen en kommentar