Årets kjøttur og litt Ska

Lørdag 4. september var det igjen tid for “kjøttur til Sverige”. I et strålende vær møtte fem trofaste Restless’ere opp på Isabella, og etter den vanlige ventingen på mulige forsinkede, steg vi opp i salene. 3 antikke Vespa’er, 1 Lambretta og 1 klassisk GT.

 

I invitasjonen til turen ble det lovet både tur og konsert, så første stopp på turen gikk på scootervennlige veier over Carl Berner, Tøyen, Kampen og Vålerenga Vertshus for kjøp av billetter til kveldens Ska-event – og dagens første bensinfylling.

Deretter bar det ut på de faste veiene, innlagt noen ekstra “hvor-er-vi-nå-tro” runder i noen sentrale rundkjøringer. Plutselig var vi på Lillestrøm, med bare èn rast for litt rask mekking i forkant må da være ny rekord? Neste stopp: Bjørkelangen. Påfyll av bensin, kaffe, boller og annen sunn scooter-frokost.

Derfra ventet de sagnomsuste scooterveiene, med advarsler om farlige svinger titt og ofte. Herlig! Litt mer respekt for 60-sonen gutter!

Også i år rakk vi frem før Systembolaget stengte, og de nødvendige innkjøp ble foretatt i variert tempo. Hvor er de små flaskene med Cognac blitt av?

Før avreise smakte det godt med litt lokal kost – hos McDonald?!

Vi hadde jo en konsert å rekke, så turen hjem gikk fort på litt raskere veier etter Lillestrøm, og kjære Carl Berner dukket atter opp ved reisens ende. Ca 2,5 timer hver vei.

Etter litt avklimatisering møttes så en stor kontingent Restlessere på Vålerenga Vertshus for en utsolgt Ska-konsert med Phantoms. En perfekt avslutning på en lang scooterdag. For flere av oss var det et nytt bekjentskap, men det svingte likevel. I motsetningen til glad ska’en i Trondheim kunne flere av oss “danse” til denne utgaven.

Deretter bar det på nachspiel hos trivelige scootervenner i nabolaget…

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.