Åpent hus: Jubileumsutstilling lørdag 14. september kl 11-17

Restless Scooterclub feirer 25-årsjubileum med scooter- og fotoutstilling! Velkommen til Sagene Bryggeri. Se flere detaljer på Facebook.

Magnus Knutsen Bjørke er frilansfotograf og har i 15 år vært en del av det norske scootermiljøet. Med sin linse har han fulgt og fanget øyeblikk på film og minnebrikker. Hans særegne blikk og formspråk er tidvis dynamisk, tidvis dvelende, men aldri uengasjerende. Vi har plukket ut det beste fra hans bildearkiv, og bildene som er å se denne helg er alle til salgs. Det vil bli printet max 10 eksemplar av hvert bilde, som alle vil bli nummerert og signert.

I utstillingen vil du også få se klassiske scootere fra 50-, 60- og 70-tallet. Vi vil fokusere på ulike stilarter, så her vil du blant annet få se originale, restaurerte, resto-mod, custom, rat, ørkenrallyscooter osv. Kanskje kommer Döden også? Den som lever får se!

Sagene Bryggeri ligger i et hyggelig, gammeldags industriområde, like ved HønseLovisas hus og Månefisken. På plassen ute vil det også bugne av klubbmedlemmers scootere, samt bli salg av kaffe, boller, pølser og brus. Sagene Bryggeri har sitt eget fabrikkutsalg åpent så ta med unger og gamle tanter, dette bli moro for alle!