Vespa World Days 2011: Oslo, 19-22. mai

vwd2011 logoVespa Club Norge, i samarbeid med Vespa World Club, LOXKEL og Classic Scooters Club Norge, arrangerer Vespa World Days i 2011. Dette er et av verdens største Vespa-treff og har, med unntak av 70-tallet, vært arrangert årlig siden 1955. Vespa World Days er ikke bare et scooter-treff, men også en mulighet for deltakerlandet til og vise frem sin kultur og sine tradisjoner til deltakere fra hele verden.

Vespa World Days skal også være et treff hvor publikum får mulighet til og få et inblikk i vespa-entusiastenes verden. Ekberg camping skal være arenenaen for vespa landsbyen Vespa Village og vil være åpen for publikum på dagtid. Vespa Village vil by på stands, utstillinger og servering av mat & drikke.

I tillegg planlegges det med en felleskjøring lørdag 21. mai hvor publikum kan skue opp i mot 2.000 Vespaer samlet på rekke i Oslos gater. Følg med på Vespa World Days 2011 sin hjemmeside for mer informasjon for det som blir den største Vespa-begivenheten i Norge og norden noen sinne.

Arrangementet er flyttet en helg frem fra tidligere annonserte siste mai-helg.

Kilde: http://www.loxkel.no/

Se også:

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.