Heidundrende jubileumsfest 14. september. Påmelding (til gjestelista)!

Vi ønsker å invitere venner og scooterister til en heidundrende fest fra kl 18:00. Påmelding gjøres på Facebook eller i skjema.  Ikke nøl, meld deg på. Dele og invitere gjerne venner med samme interesse. Inngang er gratis, men begrenset med plasser. Drikke selges på stedet. Påmeldte vil bli kontaktet før de registreres på gjestelista. Vi forventer fulle hus, så meld deg på snarest, første mann til mølla.. Alle som skal inn må være ført opp på gjestelista, det er altså ikke nok med attending på FB eventet (men en god start).

Mer info/påmelding på Facebook, alternativt registrer deg her.

På dagtid kl 11-17, arrangerer vi et åpent arrangement, foto-og scooterutstilling, hvor alle er velkomne til å henge rundt. Når alt sivilt publikum er sendt hjem for kvelden, rykker det beinharde scootermiljøet inn i det innerste dypet av Sagene Bryggeri.

Det selges kun øl, samt et lite utvalg vin, i baren. Det er IKKE anledning til å ta med noe medbragt her.

Det er ingen avgift for å delta, men man må være påmeldt, og plassbegrensning, så meldt deg på så snart du vet hva du vil. Skulle du ombestemme deg er det fint om du endrer din status og/eller varsler arrangør så andre kan slippe inn.

Arrangementet er ”lukket” for påmeldte og listen over deltakere  vil de innleide sikkerhetsvaktene i døren ha, og står du ikke på den kommer du ikke inn. Enkelt og greit. Så, meld deg på og bli med oss å feire 25 år med fart og moro.

Kom tidlig, bli lenge!

(Har du allerede betalt får du dette tilbake, send konto eller mobilnr for Vipps til webmaster@restless.no)