For medlemmer: 13. september er det lukket vernissage, pils og rigg til jubileumsfest

Fredag 13.9 fra kl 16: Vi oppfordrer alle medlemmer i Restless å stille til rigging av utstilling og hyggelig vorspiel til lørdagens heidundrende 25-års jubileum! Vi møtes på Sagene Bryggeri fra kl 16.00. Kom da eller så snart du har mulighet. Vi skal rigge scoots og bilder til utstillingen, pynte lokalet med diverse stæsj, samt ordne med lys og lyd. Har du noen historiske gjenstander du tenker kunne passe, tar du sporenstreks kontakt med Lars Gamborg-Nielsen, som holder i stæsj-delen av utstillingen.

Fredag, arr. kun for medlemmer (se under) – Lørdag, jubileumsfest (gjesteliste)

Grunnlaget for utstillingen baserer seg på vår kanonfotograf Magnus Knudsen Bjørke sine bilder. Han har i 15 år vært en del av miljøet, og tatt bilder av scooterne, turene, folkene, festene, fylla og bakfylla, badinga, børninga, mekking og breakdowns. Kjærligheten til scootere, scooterfolket og klubben vår er lett å se i Magnus’ bilder. Det er plukket ut et knippe bilder som er vakkert trykket i stort format og rammet inn. I tillegg har vi plukket ut et representativt utvalg av scootere for utstilling inne i lokalet, sammen med bildene. Vi har også tilgang på mye parkering ute og ser gjerne at du på lørdagen tar med din scooter for å sette ditt personlige preg på utstillingens entré. Husk at parkering skjer på eget ansvar. Sagene Bryggeri, der kveldens vorspiel holdes under og etter rigging, har egen bar hvor det selges øl og vin. Det er IKKE lov å ta med egen drikke. Gjør du det blir du kastet ut og bannlyst.  Det serveres en enkel middag rundt 19.00. Pga. innkjøp til denne er det viktig at du i god tid trykker «skal» på dette arr. om du skal komme, og det regner vi med at du skal. Den vanligvis store gruppen av «kanskje» skal ikke eksistere på dette arr. Du vet om du kommer eller ei. Ikke lat som om du har så kult liv at du muligens får tilbud om noe bedre enn dette!

Meld deg på og kom. Husk at fredagens arrangement kun er for Restless’ betalende medlemmer (ikke for seint å bli medlem), og vi håper å få henge med så mange som mulig før det store kalaset braker løs på lørdagen. Påmelding på Facebook. Om du ikke er “på face”, kan bindende påmelding også gjøres med en epost til styret@restless.no.