Blaut «harry-tur» til Charlottenberg

I dag skulle vi gjenta en av fjorårets største dagstursuksesser, men dessverre var ikke været med oss.

I forkant av den annonserte «kjøtturen til Charlottenberg» var det ventet et stort oppmøte, men når dagen endelig kom var oppmøtet særdeles skuffende. Været må ta mye av skylden, det regnet til dels ganske mye, men likevel..

Bare 3 scootre (og en veteranbil), tilsammen 6 medlemmer, møtte opp på Isabell, og etter en kort diskusjon ble vi enige om å avvikle turen tilnærmet som planlagt. Grunnet det dårlige været valgte vi bort ruten over Bjørkelangen da vi anså veiene for sleipe av alt vannet. I stedet kjørte vi riksvei 2 gjennom Kongsvinger via Lillestrøm, med innlagt stopp for kaffe og opptørking på utvalgte bensinstasjoner.

Etter ca 3 timer nådde vi endelig Charlottenberg, og oppdaget samtidig at det nærmet seg stengetid på Systembolaget. Men rutinerte som vi er dro vi handelen i land. Resten av dagen ble brukt til shopping av kjøtt og godt (og tørre klær).

Været ble lettere etterhvert, og hjemreisen ble iverksatt kl 17. Vi valgte nå å ta turen over Bjørkelangen, og det angret vi ikke på! Vi burde nok kjørt denne veien til også, det gikk betraktelig raskere, og var også mye gøyere.

Kl 1930 nådde vi det sagnomsuste Carl Berner krysset, og da tittet jammen også solen frem. Da gjensto det bare å få fordele godsakene vi hadde sendt med bilen.

Dette var en gøy tur, synd med uvær og dårlig oppmøte, men vi som fullførte var godt fornøyde.

Vel møtt neste gang!

Legg igjen en kommentar