Gamle turer

Som i de fleste motorklubber, er turene noe av det viktigste også for Restless. I løpet av året drar vi på en rekke utflukter, alt fra småturer til Drøbakk til lengre ekspedisjoner for å delta på treff med andre scooterister. I tillegg hender det selvfølgelig at vi har sosiale eventer. På denne siden vil du finne lenker til bilder og anekdoter fra turer vi har vært på.

2009

Bilder fra årets Klokkerun (collage)
Bilder fra Stilongstur til Holmsbu (collage)
Bilder fra Øyeren Rundt (collage)

  • Full fart – Øyeren Rundt

    Idag hadde vi en kjempetur Øyeren Rundt. Vi sliter litt med oppmøte på turene, dessverre, men 6 Vespaer, 1 Lambretta, 1 Suzuki (!) og 1 bil stilte opp..  6 timer på scooter med innlagte pauser de vanlige plassene og stort sett fint vær. Regnet venta på oss i Oslo.. Hjemmesitterne kan bare angre, håper vi ses på neste tur. Klikk overskrift for bilder (22. mai)

  • The boys are back in town..

    Vi er velberget tilbake fra turen t/r Oslo-Bergen. For en fantastisk natur Norge har å tilby!
    Bilder sier mer enn ord, klikk overskrift. Takk Adrien. Flere bilder mottas på mailadr nederst. (8/16. juni)

Året siste kjøretur ble en fornøyelse. Litt overraskende dukket det opp en gjeng med Triump’er, så vi ble en pen gjeng på rundt 10 som toget gjennom byen til Drøbak. 4 timers tur ble avsluttet med kaffe på Vespa – selvfølgelig. God stemning. (4. okt)

  • Italiensk onsdagsmøte

I stedet for å sitte på Isabell (og fryse), tok vi onsdag 30/9 en liten kjøretur. Destinasjon: Arte Pazza, Ullevålsveien 61. Oppmøte over all forventning, tidenes langbord? Virker som slike avvik fra det normale er fremtiden? Vi venter spent på neste avkjørsel.. (29. september)

Utvalgte turer vi har vært på før
Classic Scooter Runs

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.